En kærlig adopteret hund reddede sin families nyfødte baby fra den sikre død

Da familien Brousseau adopterede hunde Duke fra et hundeherberg for næsten seks år siden, vidste de godt, at han var en speciel hund. Alligevel havde de ingen idé om HVOR special han viste sig at blive for dem.

En søndag aften hvor familien var gået til ro, sprang Duke op på deres seng og begyndte at ryste helt ude at kontrol. Dette var noget Jenna og hendes mand aldrig havde oplevet før. Dukes måde at opføre sig på gjorde parret meget bekymrede, og de vidste at noget var helt galt. De besluttede sig for at checke deres kun 9 uger gamle baby Harper, og opdagede til deres store forfærdelse at hun ikke trak vejret.

Jennas mand ringede efter en ambulance med det samme, og ambulancefolkene fik genoplivet Harper inden de kørte hende på hospitalet. Hvis det ikke havde været for lille heltemodige Duke, ville denne historie have haft en helt anden slutning.


Via: Mr. Viral News

Hun elsker deres mennesker betingelsesløst og det er derfor de er så specielle. Det er som om de har en sjette sans for fare og gerne vil advare alle omkring dem mod faren.

Godt gået Duke!

Add Comment