Lego Star Wars tager verden med storm.

Lego Star Wars – en kæmpe success!

LEGO Star Wars Awakens

LEGO Star Wars Awakens

For 80 år siden sad en mand i Billund og tænkte over, hvordan han kunne hjælpe børn med at lege godt, efter en årrække begyndte danske hjem af bugne af legoklodser, og siden hen har idéen om godt legetøj spredt sig ud over vores landegrænser og påvirket næsten alle børn i verden, der nu har muligheden for at bruge Lego til at udtrykke deres kreativitet i over 140 lande. Fra virksomhedens start i 1932 går der en lang række år, hvor nye produkter og serier hele tiden udvikles og kommer på markedet i forbindelse med tidens trend af blandt andet film og tv-serier, der inspirerer til udviklingen af nye Lego serier.

I 1999 ser man for første gang Lego Star Wars serien på markedet, der hurtigt bliver populær hos både børn, men især også hos den målgruppe der er i kontakt med deres indre legebarn og samler. I 2007 udvider Lego Star Wars imperiet sig da Millennium Falken kommer på markedet, denne Lego model var på det tidspunkt den største model fra Lego, med dens ikke mindre end 5195 dele vejede den 6 kg.

Derfor blev Lego Star Wars så stor en succes.
Det er ingen hemmelighed at Lego i mange år har været omdrejningspunktet for mange barnlige sjæles leg og samlermani, i forbindelse med den første Star Wars film i 1999 fandt Lego Star Wars vejen ud i lyset fra tegnerens bord og fabrikkens lagerhal og overvandt ikke blot folks fantasi men også deres respekt. Lego har altid været legetøj af høj kvalitet, og man skal lede længe for at finde nogle, der ikke ved hvad Lego er og aldrig har hørt om Lego Star Wars eller Dødsstjernen, der stadig, efter næsten 20 år på markedet bliver solgt til både børn og barnlige sjæle, der værdsætter kreativiteten bag serien og nyder de mange timers hygge det er at sidde med sin familie og samle den ene maskine efter den anden for at lege med i universets store stjernekrig.

Man kan ikke sætte en pris på kreativitet, dog skal man lede i folks anerkendelse for at se hvorfor Lego Star Wars er blevet så stor en succes som det er, filmene bag serien blev en verdensomspændende succes og med Legos kreativitet og næse for interessante trends har virksomheden bag Lego Star Wars holdt drømmen og fantasien bag succesen kørende med deres mange produkter og figurer i serien.
Den nye StarWars Trailer er desuden ude nu – husk den er med Mads Mikkelsen!